Beograd Keln avion Wizz Air

Zanima me avionska karta za Beograd Keln avion Wizz Air. Hoću da putujem u septembru, 23-og a da se vratim 31-og. septembra. Koja je cena. Hvala. Ismail Latifi, Beograd

Posetilac: Ismail Latifi, Beograd
Datum: 24.06.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Keln avion Wizz Air

Poštovani gospodine Latifi, 

Iz Beograda za Keln i nazad možete direktno putovati kompanijom Wizz Air uskoro. Avionske karte za Beograd Keln avion Wizz Air možete kupiti već sada. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Keln-Beograd za termine putovanja 23.09.20-31.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7071 dinar! Da biste avionsku kartu Beograd Keln avion Wizz Air kupili po ovoj ceni potrebnoje da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avio karata podložne promenama. Uživajte u prelepom Kelnu, a za dodatne informacije u vezi teme Beograd Keln avion Wizz Air nas možete pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Keln (Nemačku)

Za sve naše putnike bi bilo dobro da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje, pa tako i za put na relaciji Beograd-Keln-Beograd. Kod nas se možete osigurati preko Sava, Generali i Milenijum osiguranja. Sve informacije u vezi putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Red letenja na liniji Beograd-Keln-Beograd

Letovi na liniji Beograd-Keln-Beograd će se održati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Keln 23.09. sa polaskom u 19:10h i sletanjem u 21:20h.

- Iz Kelna u Beograd 31.09. sa polaskom u 21:55h i sletanjem u 23:55h.

Važna pitanja za avio karte za Keln

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Keln?

Iz Beograda za Keln možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Keln?

Avio karte za Keln je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Keln?

Avio karte za Keln možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Keln?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama, preko sajta www.jeftineaviokarte.rs ili do 5 rata čekovima.